DR. GRANDEL / AKTIES EN NIEUWS!!!

 

IMG 20200325 153536        revitaltrax-aacc-v09 1200x1200

Lieve Salongasten,

De schoonheidssalons zijn weer open. U begrijpt wel hoe blij ik ben om u weer te mogen zien en te laten genieten, verwennen en ontspannen in mijn salon. Uiteraard hou ik mij wel aan de regels van de overheid en de adviezen van de ANBOS. Ik behandel u met comfortwegwerphandschoenen aan en mondkapje op. Luchtinstallatie voor het zuiveren van de lucht is aanwezig.

Er mag 1 klant in mijn salon. En mocht u onverhoopt ziek worden, koorts hebben of ??? meldt u zich a.u.b. af om besmettingen te voorkomen.

Mocht u producten van 'dr. Grandel'  of mooie betaalbare make-up producten van Arabesque of de anti-aging complex van Revitaltrax nodig hebben,  belt u rustig op. Dezelfde dag kom ik uw favoriete producten gratis aan huis bezorgen.  Uiteraard ook voor adviezen ben ik telefonisch bereikbaar op:  0478 - 511279. Mocht ik de telefoon niet opnemen, spreekt u rustig een boodschap in. Dan bel ik u op een ander moment terug. 

Tot ziens en liefs,

Schoonheidssalon Eveline Venray

 

REVITALTRAX ANTI-AGING COLLAGEEN COMPLEX

- Vermindert rimpels en fijne lijntjes, helpt hydratie + stevigheid + elasticiteit van de huid te behouden, maakt de huid zacht-glad-soepel en verfijnt poriën. Helpt haarvolume te verbeteren en houdt het haar sterk en glanzend, draagt bij aan mooie en sterke nagels, gaat sinaasappelhuid op de benen tegen en versterkt het bindweefsel bij striae. Het is makkelijk in gebruik: drinkbare formule met een bewezen resultaat binnen 4 tot 6 weken. 1 Sachet in de ochtend of voor het slapengaan mengen met een glaasje sinaasappelsap of melk of thee etc. Kosten per pakket van 30 stuks = € 39,95 , 60  stuks = € 72,-  en 90 stuks = € 99,-

 

*****************************************************************************************************                             Wij bezorgen naar wens alle producten, dezelfde dag + gratis, bij u thuis (binnen een straal van 20 km)!!!

Anders: gratis verzending per post!!!

*****************************************************************************************************