DR. GRANDEL / AKTIES EN NIEUWS!!!

 

IMG 20200325 153536        revitaltrax-aacc-v09 1200x1200

Lieve Salongasten,

Ik heb goed nieuws!!! Vanaf 3 maart 2021 mogen de schoonheidssalons weer open. U begrijpt wel hoe blij ik ben om u weer te mogen zien en te laten genieten, verwennen en ontspannen in mijn salon. Uiteraard hou ik mij wel aan de regels van de overheid. Er mag maar 1 klant in mijn salon. En mocht u onverhoopt ziek worden, koorts hebben of ??? meldt u zich a.u.b. af om besmettingen te voorkomen.

Mocht u producten nodig hebben,  belt u rustig op. Dezelfde dag kom ik uw favoriete producten gratis aan huis bezorgen.  Uiteraard ook voor adviezen ben ik telefonisch bereikbaar op: 0478 - 511279 of 06 111 23 108. Mocht ik de telefoon niet opnemen, spreekt u rustig een boodschap in. Dan bel ik u op een ander moment terug. 

Blijf gezond!!!

Groetjes en liefs, Schoonheidssalon Eveline

 

Ik volg de maatregelen van de R.I.V.M. en de adviezen op van de ANBOS: Ik behandel u met comfortwegwerphandschoenen aan en mondkapje op. Tussen twee behandelingen in worden de salon. sanitair en attributen etc. volledig schoongemaakt. Luchtreinigingsinstallatie voor het zuiveren van de lucht is aanwezig.

 

NIEUW IN VENRAY EN GEZIEN OP TV :

REVITALTRAX ANTI-AGING COLLAGEN COMPLEX

- Vermindert rimpels en fijne lijntjes, helpt hydratie + stevigheid + elasticiteit van de huid te behouden, maakt de huid zacht-glad-soepel en verfijnt poriën. Helpt haarvolume te verbeteren en houdt het haar sterk en glanzend, draagt bij aan mooie en sterke nagels, gaat sinaasappelhuid op de benen tegen en versterkt het bindweefsel bij striae. Het is makkelijk in gebruik: drinkbare formule met een bewezen resultaat binnen 4 tot 6 weken. 1 Sachet in de ochtend of voor het slapengaan mengen met een glaasje sinaasappelsap of melk of thee etc. Kosten per pakket van 30 stuks = € 39,- , 60  stuks = € 72,-  en 90 stuks = € 99,-

 

*****************************************************************************************************                             Wij bezorgen naar wens alle producten, dezelfde dag + gratis, bij u thuis (binnen een straal van 20 km)!!!

Anders: gratis verzending per post!!!

*****************************************************************************************************